Uit de clausuur

Het moet maar eens afgelopen zijn met die Corona-soberheid. Vandaag waren er aardbeien en asperges, ja, geplukt en gestoken door onderbetaalde Roemenen zonder mondkapje, ik weet het wel, maar toch; en twee bossen bloemen heb ik ook gekocht, wat ik anders nooit doe. Ter ondersteuning van de bloemenman, en omdat het een leuk gezicht is. Als ik die roosjes nou naast de computer zet, dan heb ik er de hele dag plezier van.
.
Wandelen vandaag rond zonsondergang, dan is het rustig buiten. ’s Ochtends vroeg gaat het ook, maar vandaag was ik om zeven uur al bij de supermarkt; dan moet ik daarna weer even bijkomen, en ontbijten. Ach, tot nu toe valt het allemaal nogal mee.
.
En de mondkapjes komen volgende week per post (worden verplicht hier). Zijn er al modekoningen opgestaan die die dingen eigentijds hebben vormgegeven? Tigerprint, shocking pink? Kleuren die passen bij die van de handtas, briljantjes? Ook deze tijd biedt mogelijkheden voor creatieve zakenlui.

4 reacties

Opgeslagen onder Eten, Gezondheid, Schrijven

4 Reacties op “Uit de clausuur

  1. Ik zie mezelf die dingen niet dragen als het niet verplicht is, maar een kek Swarovski mondkapje…. 🙂

  2. Nou, zie je! Ik denk dat daar al een wachtlijst voor is.

  3. Ik kreeg al foto’s: Mijn dochter die met de baby op schoot zit te priegelen met naald en draad, en een van het resultaat, uitgeklapt bleek er een enorme tor over haar mond te staan. Zo heb je er ook weer een beetje lol van. De baby vond het ook grappig.

  4. Trijntje

    Mijn dochter moet ze vanaf morgen ook dragen bij het boodschappen doen. Ze heeft al een setje in huis, op een deel ervan staan muzieknoten als print. Zij zingt normaal net als jij in een koor (twee koren zelfs), en ze mist dat heel erg.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.