Brexit

Nu ik toch wat sombere gedachten heb kan de Brexit er ook nog wel bij. Het ergste wat er nu kan gebeuren is Boris als premier en een no deal Brexit. Een verpauperd, kwaadaardig en onverenigd koninkrijk, dat door boze machten als uitvalsbasis tegen Europa gebruikt gaat worden. En Boris staat in de startblokken: hij is er zelfs voor naar de kapper geweest. Herverkiezingen? Aan die Corbyn heb je ook niets, helemaal niets.
.
Het mooiste zou zijn als dat hele gedoe gewoon niet doorging. Ken je die mop van de Britten die Europa uit wilden? Ze gingen niet. Dat zou pas lachen zijn!

3 reacties

Opgeslagen onder Politiek

3 Reacties op “Brexit

  1. Zelf denk ik dat er ook goede dingen uit een no deal kunnen komen. Mogelijk splitst Schotland zich dan af (zij waren volledig tegen de Brexit) en wordt Ierland herenigd. Schotland kan zo in de EU het is net zo groot als Ierland en heeft veel meer inwoners.

  2. Emigrant

    Ja dat klinkt allemaal sympathiek, maar in Ierland zal het niet zonder (burger) oorlog gaan. En het overblijvende Engeland wordt dan extra sjofel en potentieel gevaarlijk.

  3. Trijntje

    Ik maak me het meeste zorgen over Ierland. Ik ben in 2007 in Noord-Ierland op vakantie geweest. De ‘troubles’ zaten nog diep in een deel van de mensen. En soms lees ik berichten dat de kloof tussen de verschillende bevolkingsgroepen nog heel diep is in sommige plaatsen. Dus ik vrees inderdaad oplaaiend geweld als gevolg van wat er wel of niet geregeld wordt in een deal of no deal.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.