Trump sluit grenzen 2

Het zou mij niet verbazen als Trump c.s de verwarring rond inreisvisa e.d. speciaal met het oog op de te verwachten opwinding in de media hebben gecreëerd om intussen in alle rust veel ergere dingen ergens anders door te voeren. Die visaregels kunnen makkelijk weer worden teruggedraaid of willekeurig gewijzigd, mochten ze te grote bezwaren opleveren. Intussen heeft men dan ook kunnen noteren, wie zich bijzonder tegen presidentiële decreten verzet heeft.

5 reacties

Opgeslagen onder Politiek

5 Reacties op “Trump sluit grenzen 2

  1. Je mag wel stellen dat het kiesmannen-systeem heeft gefaald, ze hebben niet voorkomen dat de eerst crazydent in de porceleinkast is losgelaten.

  2. Aha. Een complot. Een strategie. Weer heel wat anders dan ‘die halvegare weet niet waar hij mee bezig is en leeft op zijn twitterreflexen’. Het kan natuurlijk zijn dat het een opzetje is met Poetin, die dan de slimme helft van het koppel is. De Laurel en Hardy van de wereldpolitiek.

  3. @Irene: De slimmerdjes bij Trump zitten vooral bij de c.s.. Moge de heer Bannon spoedig aan zijn alcoholverslaving te gronde gaan.

  4. Aha, van die alcoholverslaving wist ik nog niet. Er is hoop.

  5. Het sluit wel aan bij wat ik eerder heb gelezen, het komt ongetwijfeld uit de koker van Bannon en die heeft bewust verwarring willen zaaien.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.