Beledigen voor gevorderden

200px-Beleidigte_LeberwurstDe kunst van het beledigen is weer een stap verder gekomen. Vroeger beledigde je mensen, of je werd zelf door een mens beledigd.

Vervolgens kon je de islam beledigen, de koran, het turkendom, helaas met de nadruk op Turken, de Hongaarse natie, de Turkse, Egyptische of […] vlag (vult u zelf maar in) en als je bijgaand nieuwsbericht mag geloven is nu ook de karnemelkachtige Turkse drank ayran beledigd; wat zeg ik, diep gekwetst!

In Duitsland kennen we alleen de beleidigte Leberwurst. Maar onder ons gezegd: dat is geen echte worst: het is een mens die zich beledigd voelt en zit te mokken zonder dat daar een reden voor is. Misschien zit er bij die karnemelk ook een mens achter: een zuur type?

5 reacties

Opgeslagen onder Europa, Turkije

5 Reacties op “Beledigen voor gevorderden

  1. tIs wel een geinig YouTubefilmpje, met dat lachende en duwende moedertje erin… Die Erdogan, hij draagt vast schoenen met extra teenruimte.

  2. Tien jaar geleden vonden de Grieken dat hun feta beledigd werd door de kaas die de Denen op de markt brachten onder de naam feta terwijl die gemaakt werd van de melk van koeien die de hele winter binnenstonden op kuilvoer. Binnen! Op kuil! Zaak bij het Europees Hof geweest.

  3. @Irene: Het is waar, nep-feta kan heel flauw smaken, terwijl de echte zo lekker is.
    De Grieken zijn eigenlijk ook Ottomanen, maar ze weten het zelf niet. Oeps, dat was belediging van het Griekendom. Het schoot er zomaar uit.

  4. Dat kan gemakkelijk gebeuren, Grieken zijn heel beledigbaar. Maar gelukkig ook heel vergevingsgezind. Nu je ‘oeps’ zei is het alweer goed.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s