Persvrijheid, nadelen van

De verblijfplaats van de door  Boko Haram ontvoerde meisjes is nu bekend. Bij de autoriteiten in Nigeria, en U en ik en de hele wereld weten het ook, want alle media doen het luide kond. Boko Haram weet nu ook dat wij weten dat de verblijfplaats bekend is en zal dus de meisjes moeten vermoorden of naar elders overbrengen. Leuk hoor. Bij militaire conflicten komt het ook steeds vaker voor dat de te volgen strategie meteen in de krant staat, zodat de vijand alvast gewaarschuwd is. Wat heb je nou aan zulke media?

2 reacties

Opgeslagen onder Schrijven

2 Reacties op “Persvrijheid, nadelen van

  1. Het zou goed zijn als deze achterlijke groepen weten dat zelfs de kranten hen weten te vinden. Komen we er wellicht eindelijk vanaf…

  2. En toch, persvrijheid is een kostbaar kleinood, waarmee inderdaad met zorg moet worden omgesprongen. En nu heeft de onconventioneel ruimdenkende Frank Schirrmacher, ook bekend als de ‘Dirty Harry’ van de Duitse sociaal-culturele journalistiek en het gezicht van het Feuilleton van de FAZ op 54-jarige leeftijd afscheid moeten nemen van het leven.
    Frank Schirrmacher’s bijdragen, waaraan miljoenen mensen zich konden laven, waren niet mogelijk geweest zonder persvrijheid.
    http://www.google.de/webhp?sourceid=toolbar-instant&hl=de&ion=2&qscrl=1&rlz=1T4ASUT_deDE461DE461#hl=de&q=frankschirrmacher&qscrl=1

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s