Herinvoer

(Ik ben doende oude blogs uit het verloren gegane blog webstreepjelog.nl opnieuw in te voeren. Dat heeft het onvermijdelijke neveneffect, dat links op mijn webpagina opeens eeuwenoude reacties verschijnen.)

4 reacties

Opgeslagen onder Computer, Schrijven

4 Reacties op “Herinvoer

  1. Een actieve reageur, die Emigrant, zie ik 😉

  2. Alle reacties onder de eigen namen van de réagueurs te presenteren zou ontzettend veel werk zijn. Ik heb ze dus maar samengevat in één reactie, die dan onvermijdelijk onder mijn naam staat.
    Bij de terugblik viel mij op dat er vroeger flink gediscussieerd werd, ook over zo’n gedateerd onderwerp als moslims bij voorbeeld.

  3. Als je de oude berichten ooit in een exportbestand hebt gezet, dan kan je die bij WordPress importeren en komen de reacties er op de oorspronkeleijke datum onder. Als je het handmatig moet doen, dan kan je er ook voor kiezen om de reacties aan het eind van een overgezet blogbericht te plaatsen. Ze krijgen dan de datum van het blogbericht. Zowel de datum van het blogbericht als ook die van de reacties kan je achteraf veranderen. Dat is meer werk en mij stoort het niet dat tijdelijk via de ‘Recente reacties’-lijst oude reacties worden opgerakeld.

  4. Een exportbestand had ik niet (nu wel). Ik bleek ze te hebben gekopieerd op traditioneel-middeleeuwse wijze: cut and paste.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s