Oplossing file- en parkeerprobleem?

In het krappe Nederland is er vaak te veel verkeer op de weg en parkeerplaatsen zijn in de steden zo schaars geworden dat ze een vermogen kosten.

In het nog veel kleinere landje Qatar heeft men daarvoor nu een oplossing gevonden. Bepaalde categorieën buitenlandse gastarbeiders, zoals koks, schrijf- en rekenkrachten, arbeiders, bouwvakkers, smeden, boeren, kappers, electriciens, kleermakers, kelners, verkopers en computertechnici krijgen geen Qatars rijbewijs meer en mogen dus niet zelf auto rijden.

Een ideetje voor de PVV misschien? Helaas is te bedenken dat het percentage buitenlandse gastarbeiders in Qatar veel groter is dan in Nederland, namelijk meer dan driekwart van de totale bevolking. In Nederland zou zo’n verbod dus geen zoden aan de dijk zetten.

2 reacties

Opgeslagen onder Nabije_Oosten

2 Reacties op “Oplossing file- en parkeerprobleem?

  1. Geertje W. kijkt daar vast anders tegen aan. Een paar dagen terug liet hij weer eens iets in de Telegrof zetten en daarin staat ook een antwoord op dit bericht. Alles komt volgens hem door de Islam. Ofwel naar Qatar vertaald. De Islam heeft die mensen zo rijk gemaakt dat ze allemaal gastarbeiders uit het Verre Oosten aan hebben getrokken en dat zorgt voor teveel files. Ofwel de Islam zorgt voor te veel files.

  2. Wat te bewijzen was. Verrek, ik zie ineens het beeld voor me van zo’n karavaan, waarin de ene kameel stapvoets achter de andere sjokt. De oer-file!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s