Continuity

Bij het zappen kwam er een fragment langs van Sunday in New York (1963). Twee heren zitten in een restaurant met een dame en krijgen een meningsverschil, ik neem aan over haar. De ene man slaat de andere neer, einfach so.
Het opmerkelijke is dat beide heren iets rookten: de aanvaller een sigaar, zijn slachtoffer een sigaret. En beiden hadden een seconde later hun rokertje nog in de hand/mond. De neergeslagene moet zijn sigaret goed hebben vastgehouden en tijdens het opkrabbelen meteen weer een trekje genomen hebben. Hij was zeker even buiten adem geraakt.

5 reacties

Opgeslagen onder Vroeger

5 Reacties op “Continuity

  1. Ja, weird. Wij keken gisteravond naar Revolutionary Road, daar werd ook al zo in gepaft. Idiote gewoonte was dat eigenlijk. Snerftfilm verder, Sunday in New York was vast beter.

  2. Ik heb niet verder gekeken.

  3. Leo

    Zodra je naar ouder films of series kijkt, dan wel naar retro-gemaakte beelden (ik kijk nu naar de serie PanAm..) dan val je ondersteboven van al dat gerook. Men nam het er van in die dagen en idd deden mijn ouders dat indertijd ook. Tijdens lange autoritten gingen er heel wat sigaretten doorheen. Hoezo tere kinderzieltjes achterin. En op foto’s ging men idd met een paffie in de hand vrolijk staan poseren. Wie dat nu doet heeft echt een probleem. De tijden zijn gelukkig erg veranderd…

  4. Oud-Bundeskanzler Helmut Schmidt is 93 en weigert het roken op te geven. Omdat hij af en toe in de openbaarheid of in een televisiestudio verschijnt moeten er dan in allerijl uitzonderingen gemaakt en asbakken besteld worden.

  5. Leo

    De onlangs overleden Johannes Heesters werd al rokend 108…..

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.