Honds

Geen vervoermiddel is zo macho als de Harley Davidson, en niets is stoerder dan op bochtige landwegen de illusie van zondag en rust bij de argeloze landbevolking aan flarden te scheuren. Maar waar laten we de pitbull? Of Koko von Knebel, Duitslands hofleverancier van accessoires voor de stijlvolle viervoeter, hier uitkomst heeft gebracht of dat het toch een op maat vervaardigd exemplaar betreft: de reisnecessaire voor op de motor is kennelijk de oplossing.
In landen met een dierenpolitie zou het er voor deze motorist slecht uitzien. Vrijheidsberoving in een minimale ruimte zonder sanitair, veroorzaking van gezondheidsrisico’s door harde Fahrtwind, veronachtzaming van de helmplicht.

2 reacties

Opgeslagen onder Dieren

2 Reacties op “Honds

  1. Bob

    Honden vinden het prachtig om mee te rijden in de auto, en sommige honden ook op de tweewieler. Dit in schrille tegenstelling tot katten.

    Tintin, onze Turkse Angora, is een keer in de auto uit een DICHTE kattenbox uit kunstof met een robuust tralieraampje gevlucht en is toen in paniek door de auto gesprongen. Ik heb later het tralieraampje geprobeerd met de hand te verbuigen zoals hij het gedaan had; ik moest alle kracht inzetten om het een paar centimeter te openen.

  2. Leo

    Een van onze vroegere poezen namen we gewoon mee in de auto. Die vond het prachtig en lag dan op de hoedenplank. De hond wilde later wel graag mee in de auto, maar gilde dan wel de hele boel bij elkaar. Nooit kwam er een echte liefdesrelatie met dat vervoermiddel vanuit de viervoeter. Mss was het op de motor wel beter gegaan, lekker in de frisse lucht….

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.